27
nov-2018

De Fakkel in Kerstsfeer en..hhmmm..oliebollen?

Informatie, Nieuws   /   Tags: ,

De Fakkel in Kerstsfeer en..hhmmm..oliebollen ?

De gezelligste maand van het jaar komt er weer aan. Van Sinterklaas tot Oud & Nieuw met vuurwerk en champagne. Daartussenin vieren we natuurlijk kerst, de leukste tijd van het jaar. Sfeer, gezelligheid en samen zijn met de dierbare mensen om ons heen, dat is waar het met kerst allemaal om draait.

We halen herinneringen op van vroeger en hebben het samen gezellig met bordspelletjes, gezellig kokkerellen en heerlijk eten. In de kerstperiode halen we letterlijk alles uit de kast. De kerstboom wordt versierd en daarbij blijft het meestal niet want ook de tuin hoort er vaak bij. Lichtjes, kaarsen en verlichte kerstfiguren, we creëren een intieme kerstsfeer om het ultieme kerstgevoel te ervaren. Ook fabrieksschoorsteen de Fakkel werkt daaraan heel graag mee.

Vanaf zaterdag 8 december 2018 om ca.18:00 uur wordt fabrieksschoorsteen de Fakkel op het DRU-Industriepark met medewerking van Magic Outdoor Sports opnieuw feestelijk verlicht door duizenden led-lampjes. De Fakkel is dan voor het 5de jaar op rij het lumineuze middelpunt van gezellige kerstactiviteiten op het mooiste cultuurplein van de Achterhoek. Ook de fotogalerij van arbeiders op de cortenstaal mantel rondom de schoorsteen is meer dan een bezoekje waard.

En op 9 december vanaf 9 uur ’s morgens tot 4 uur’ s middags bakken vele vrijwilligers ook dit jaar weer de heerlijkste oliebollen in de kraam bij de ingang van de SSP-hal. Niet vergeten dus want ze smaken net zo lekker als ze ruiken…………hhmmm.

Namens het bestuur van St. Monument voor de Arbeider.

Email:        info@monumentvoordearbeider.nl

Internet:     www.monumentvoordearbeider.nl

Telefoon:    secretaris 0315-685319.

0

 likes / 0 Comments

ARCHIEF

> <
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec